Horoscop pentru toti



Berbec 21 Martie – Aprilie 20 

Miscarea planetelor in aceasta saptamana are un efect pozitiv asupra vitalitatii nativilor Berbec. Este timpul decizilor bune, corelate cu mici dar siguri pasi inainte. Incepand cu ziua de joi, pot aparea mici divergente in cadrul familiei insa acestea vor fi trecatoare fara semne notabile in bunul mers al lucrurilor din aceasta perioada. Oportunitati sunt la orizont, motiv pentru care ar fi recomandat sa acordati o atentie sporita propunerilor de business. Totusi, trebuie sa fiti pregatiti pentru dure negocieri in sfera parteneriatelor si relatiilor de iubire.

Taur 21 Aprilie – Mai 21 

Nativii nascuti in zodia Taur trec printr-o perioada scaldata in sperante si dorinte, aduse de patura stelelor ce tranziteaza aceasta saptamana. Fie ca alocati timp introspectiei, calatoriei in interior sau va concentrati eforturile pentru a-i ajuta pe altii, reusiti sa aranjati lucrurile intr-un mod placut si cu tact. Planeta Marte va ajuta sa treceti peste orice dificultati ce ar putea aparea in aceasta perioada, alungand departe orice sentiment negativ sau de frustrare. Vibratii pozitive se agata de dumneavoastra si este timpul sa straluciti in voie.


Gemeni Mai 22 – Iunie 22

Trebuie sa va pregatiti pentru un val de oportunitati, ce vin pe spatele conjucturii stelare favorabile. Poti vedea de la distanta aceste recompense ale Universului si in interiorul tau trupul constientizeaza ritmul energetic ce se acumuleaza. Cu un suport serios din partea planetei Jupiter vei reusi sa obtii ce iti doresti, cu mai multa usurinta decat credeai initial. Fii ponderat in ascensiunea catre obiectiv si vei reusi sa te bucuri de beneficiile acestuia. 


Rac Iunie 23 - Iulie 23
Acorda un moment pentru a contempla realizarile din ultima vreme. Trebuie sa zambesti in virtuatea planurilor grele care au evoluat asa cum ti-ai impus. Timpul in care credeai ca viata ti-a luat mai mult decat ti-a dat, a trecut si revitalizarea trupeasca a capatat vitalitate. Lucrurile s-au schimbat datorita actiunii benefice a Lunii care ii indeparteaza pe cei care te-au invaluit cu energii negative. Asteapta in tacere si cu rabdare si pune la punct o noua strategie, aceasta te va ajuta sa duci la bun sfarsit un plan mai vechi. Pozitivismul este prezent, profita de el.

Leu Iulie 24 – August 23 

Marte te impinge sa te autodepasesti in toate activitatiile in care esti implicat. Totusi, este foarte important sa nu te avanti prea mult. Ratiunea trebuie sa primeze chiar daca focul emotional pare sa arda din ce in ce mai puternic. Trebuie sa te asiguri ca lupta pe care o incepi poate fi terminata si mai ales ca esti pregatit pentru a o duce. La orizont ai un eveniment important care trebuie tratat cu maxima seriozitate si atentie. Noi idei si noi perspective asupra vietii vor lua nastere in mintea ta insa nu toate au un fundament constructiv. 

Fecioara August 24 – Septembrie 23 

Daca te angajezi intr-un plan ambitios, trebuie sa stii ca aceasta saptamana este propice pentru a-i da curs cu incredere. Alinierea planetelor iti aduce o briza de putere si vitalitate fizica, prezenta pana duminica. Planeta Mercur o sa subtilizez capacitatiile tale de comunicare in cadrul familiei si mai ales cu noi legaturi de tip amoros. In aceasta perioada daca iti propui sa-ti depasesti conditia, atunci rezultate pozitive vor urma. Trebuie totusi sa bagi de seama ca sambata va fi nevoie de ajutorul tau intr-o problema delicata ce va aparea din neant in sanul cercului tau intim de apropiati. 

Balanta Septembrie 24 – Octombrie 23 

Aceasta saptamana pare a fi una lovita de un nor intunecat, lucrurile luand rand pe rand o turnura mai putin placuta. Totusi, treptat Jupiter isi intra in drepturi sit e va ajuta sa iti revii duminica, aducandu-ti mult dorita si necesara odihna. Vei descoperi ca o persoana apropiata doreste sa-si redefineasca relatia pe care o are cu tine. Relatiile amoroase sunt o sursa reala de bucurie si un suport pentru o veche rana care inca nu s-a inchis corespunzator. 

Scorpion Octombrie 24 – Noiembrie 22
Atentie sporita in aceasta perioada! In ciuda faptului ca simti o mare incredere in tot ceea ce intreprinzi, nu forta ritmul si nu te angaja in proiecte aditionale. Majoritatea lucrurilor sunt in puterile tale, daca adopti o atitudine calma si lipsita de stress. Un cadou de revigorare sufleteasca o sa-ti aduca Venus, stare care o sa te bucure foarte mult. Vei fi placut surprins de investitie financiara de care ai uitat. 

Sagetator Noiembrie 23 – Decembrie 21 

Aceasta saptamana poarta un stindard al surprizelor placute, care te vor surprinde intr-un mod spontan. Ganduri placute si pozitive vor fi nota in jurul careia starea ta emotionala se va invarti. Progresul tau ii va impresiona pe cei din jur, aducandu-le zambete. Realizezi anumite lucruri care ti-au fost ascunse insa supararea va trece rapid. Incepand de marti se infiripa o timida relatie care te va incanta prin ritmul linistit si pasiunea adiacenta ei. In general esti binecuvantat in aceasta saptamana de val puternic de energii pozitive. 

Capricorn Decembrie 22 –Ianuarie 20 

Marte, Venus si Saturn par a complota inspre beneficiul tau deoarece pari a fi privilegiat in aceasta saptamana de aceste planete. Te simti foarte bine si ai puterea necesara pentru a pasi in fiecare cu incredere afara. O trasatura fundamentala a ta in aceasta perioada este puterea a ramane pozitiv si de a te scalda intr-o serie de victorii mici dar semnificative. Venus te ajuta sa intelegi lucrurile in profunzime fara confuzii sau interpretari gresite. 

Varsator Decembrie 22 – Ianuarie 20 

Micile proiecte si obiective par a fi la ordinea zilei in aceasta saptamana. Planetele te vor ajuta sa pui la cale idei care te bateau cu ceva timp in urma iar acum pare a fi momentul potrivit pentru a le da curs. Cu suport din partea lui Marte vei intelege de ce totul este posibil, cu putin efort si strangere din dinti. Noi deznodamanturi iti vor aduce multe zambete si circumstante mai fericite, necesare pentru a pasi intr-un nou stadiu evolutiv personal, atat financiar cat si sufletesc. Vor fi doua-trei presiuni din partea unei rude spre sfarsitul saptamanii in legatura cu niste bani insa lucrurile se vor linisti rapid. 

Pesti Februarie 20 – Martie 20 

A venit timpul tau, dupa o perioada mai zbuciumata din punct de vedere emotional in care toate corabiile erau scufundate si ingropate. Abilitatea ta nativa de a trece mai departe peste problem, te-a ajutat sa ajungi in acest punct. Planetele s-au gandit la tine si ti-au adus un val energetic pozitiv menit sa-ti ofere o perspectiva pozitiva asupra vieti. Venus iti influenteaza latura sentimentala asa ca ar fi bine sa te astepti la o surpriza in acest areal.

Postări populare de pe acest blog

Targoviste - un oras atemporal

Vlad Tepes, date biografice

N.A.T.O - gestionarea situaţiilor de criză