Cele mai bune locuri de citit carti in minunatul oras Bucuresti



Interesanta intrebare, nu? Sa stiti ca multi ieseni o ridica prin diverse forumuri si comunitati online! 


Cine nu doreste sa cteasca o carte buna in timpul liber? Din ce in ce mai multi tineri si nu numai, cauta prin Bucuresti cele mai frumoase locuri unde pot citi o carte buna fara a fi intrerupti. Cu certitudine ei sunt dornici sa intalneasca personajele favorite din carti intr-o nota cat mai pozitiva si mai ales intr-un cadru intim. Natura prinde cel mai bine unei carti de calitate. In momentul in care aveti la indemana o carte de calitate, trebuie sa va gasiti un refugiu, unde lumea sa nu va deranjeze – daca semnalul lipseste si mai bine... Sunt astfel de locuri in Bucuresti? Apoi sa stiti ca sunt foarte multe locuri in Bucuresti care pot deveni canapeaua naturala, unde va puteti intinde cu incredere pentru a citi cartea favorita. 

De la inceput trebuie sa mentionam de foarte mult timp suntem in cautarea celor mai bune locuri de citit carti in minunatul oras Bucuresti. Au fost cautari care s-au soldat cu adevarate revelatii pe cand altele...pierderi de vreme. Trebuie sa risti irosirea unor ore bune pentru a atinge un obiectiv atat de mare. Am zis sa scriem acest mic articol pentru a ajuta alte persoane sa gaseasca rapid locuri bune de lectura si sa nu caute ca noi toata ziua buna ziua. De ce sa nu primesti un mic ajutor atunci cand este posibil? Hai sa scoatem locsoarele de la naftalina si evident voi sa alegeti una apropiata de ceea ce va place! Suna bine nu-i asa? 


Cele mai bune locuri de citit carti in minunatul oras Bucuresti 

In primul rand puteti arunca o privire pentru un loc pe iarba verde (banca) a Parcului Herastrau. Aici o sa gasiti foarte multe oportunitati de relaxare si voie buna. Nu strica sa atingeti gratia unui suras verde. Apoi, pana la urma puteti si sa va plimbati dupa ce terminati un capitol. Cititi si faceti si un pic de miscare. Se pare ca este mod popular de citit carti in Statele Unite ale Americii folosit cu precadere de tinerii un pic mai dolofani. Ei citesc un capitol si apoi ard niste calorii merg pe ici pe colo. Moda inca nu a prins contur in Romania insa usor usor se poate observa o miscare in acest sens. Romanii citesc carti, in format fizic dar si electronic. 

Un alt loc pe care l-am descoperit in Bucuresti este Parcul Cismigiu, care surprinde prin culoarea verde a copacilor pe care-i pastoreste. Sunt foarte multe locuri in acest superb parc, poate unul din cele mai frumoase din Romania, care pot servi drept „culcus” ideal de citit. De ce sa nu va bucurati de acesta? Parcul o sa-l gasiti relativ rapid si o sa va incante. Inca nu a dezamagit vizitatorii si merita atentia dumneavoastra. Sunteti pregatiti de citit? Hai in parcurile din Bucuresti sa ne delectam cu putina liniste verde? Sounds like a good plan, no?

Postări populare de pe acest blog

Targoviste - un oras atemporal

Vlad Tepes, date biografice

Biografie Vlad Tepes