Calatorim in voie prin cea mai frumoasa tara din Europa: Romania



In cadrul unei drumetii cu adevarat speciale prin tara lui Mircea cel Batran 



Din cununa de minuni turistice a Romaniei, aveti deosebita placere de a culege visul care imbie cel mai mult. Asa cum poate ati observat de nenumarate ori, tara noastra are capacitatea de a regenera daruri turistice an de an. Chiar atunci cand crezi ca ai vazut totul, apare ceva la orizont care te surprinde in cel mai frumos mod posibil. Este bine de stiut ca aveti posibilitatea de a descoperi lucruri si locuri noi atunci cand porniti la drum. Avem acces la una din cele mai frumoase tari din Europa si nu numai. Majoritatea turistilor care au venit in tara noastra au reusit sa descopere lucruri cu adevarat deosebite, pe care evident le-au impartit cu prietenii si membrii ai familiei. Ne-am gandit sa scriem cateva randuri despre tara in care traim...sunt putini cei care stau putin si redacteaza articole despre Romania. Avand in vedere ca am avut putin timp liber, ne-am gandit ca nu ar strica sa facem acest lucru...

In momentul in care te decizi sa pornesti intr-o calatorie prin Romania , trebuie sa te asiguri ca poti merge oriunde doresti fara restrictii. Daca ai libertate totala de miscare devine mult mai simplu sa vezi cat mai multe lucruri din tara in care traiti. Romania este o enigma pentru majoritatea turistilor straini. Din nefericire acest lucru se aplica si multor romani. Ei traiesc in aceasta minunata tara si nu ii cunosc trecutul si nici chiar prezentul. In Europa nu o sa gasiti o tara mai complexa si mai frumoasa decat Romania. Nu vorbeste latura patriotica din noi ci lucrurile pe care le-am vazut si ne-au impresionat. Daca nu ne credeti dati o scurta cautare pe Google sau Yahoo „Romania turistica” sau „Romania obiective turistice”, cu siguranta o sa fiti impresionati de ceea ce vedeti. De la natura, arta, cultura si istorie pana la respectul, generozitatea si ospitalitatea oamenilor, Romania are mult de oferit.


Cum puteti explora „gradina” Carpatilor in voie? 



Apoi, credem in libertatea de miscare. Aceasta inseamna ca nu strica sa va delimati de tren, tramvaie sau autobuze. Romania are toate elementele necesare pentru a oferi vizitatorilor experiente de neuitat, demne de imortalizat in clipuri si fotografii. Pentru a va putea misca in voie oriunde vreti fara probleme, aveti nevoie de o masina. Daca nu doriti sa o folositi pe cea personala, puteti mereu opta pentru varianta rent a car. Sunt foarte multe masini de inchiriat pe care le puteti conduce si voie. De ce sa nu alegeti un autoturism care sa va ofere ore de neuitat pe drumurile romanesti? Sunt multe firme de la care puteti inchiria o masina sigura si de calitate. De exemplu: noi atunci cand avem nevoie de o masina, preferam sa colaboram cu AutoBoca. De ce alegem mereu aceasta firma? In primul rand nu am fost dezamagiti de serviciile primite! In al doilea rand, oamenii sunt foarte primitori si mereu ne ofera asistenta cand avem nelamuriri.

De fiecare data cand am avut intrebari, agentii acestei firme ne-au raspuns intr-un mod placut si sincer. Uite asa ne-au castigat drept clienti pentru o perioada indelungata de timp! Si voi puteti beneficia de serviciile acestei firme. Este chiar simplu si nu dureaza mult. De asemenea nu o sa aveti batai de cap sau stres atunci cand incepeti sa cautati printre nenumaratele masini din flota firmei.

Postări populare de pe acest blog

Targoviste - un oras atemporal

Vlad Tepes, date biografice

Biografie Vlad Tepes