Oaza de liniste turistica la Iasi



Cum va puteti bucura de liniste la volan atunci cand calatoriti prin tara?


In murmurul sublim al turismului romanesc o sa gasiti lucruri minunate care mai de care mai interesante. M-am gandit ca nu ar strica sa scriu cateva randuri despre orasul Iasi. Acesta va poate face viata cu adevarat speciala, mai ales daca veniti din Sud. Stim ca este destul de placut sa te „ascunzi” intr-o oaza de cultura, arta si voiosie artistica. Din acest motiv va invitam sa descoperiti care sunt particularitatile orasului Iasi, care surprinde prin latura sa deosebita – istorica, culturala si multe altele. De ce ar trebui sa includeti orasul Iasi in lista voastra de obiective turistice? Sunt multe motive care ar trebui sa va duca in capitala neoficiala candva oficiala a Moldovei. O sa incercam sa scoatem in evidenta cateva din motivele pentru care v-ati putea ancora intr-o aventura turistica prin Iasi. O sa va placa calatoria prin orasul lui Mihai Eminescu si al lui Ion Creanga. 

Prima oara cand am ajuns in Iasi am zis ca merita sa stau un pic mai mult pentru a intelege limba. Stiu ca nu suna a compliment insa imi era destul de greu sa inteleg ceea ce spuneam acesti oameni. Cu putina rabdare si atentie la sursele de informatie existente o sa gasiti cele mai interesante locuri de vazut in Iasi. In acest minunat oras o sa intalniti oameni care va pot uimi prin generozitatea lor. Am observat ca iesenii sunt mai mult decat atenti la vorbele si actiunile savarsite turistilor. O sa puteti porni intr-o frumoasa aventura turistica in Iasi daca stiti cum sa va „loviti” de darurile ascunse ale orasului. Un „sac” cu jucarii turistice se ascund in nenumaratele zone celebre ale orasului Iasi. Trebuie doar sa stim cum sa cautam prin el acele locuri care pot aduce fericire vizuala si de ce nu spirituala. 

Multi uita de latura spirituala a unui oras. Mai nou si din pacate, din ce in ce mai multi tineri cauta mall-ul si apoi obiectivele turistice... nu putem spune ca este un lucru rau insa nici bun. Interesul pentru shopping nu este neaparat „sanatos” insa fiecare cu ce ii place. In Iasi o sa va incante Palatul Culturii care mai nou este sufletul unui imens complex de shopping si entertainment. Aici istoria si nenumaratele fete ale modernitatii se imbina intr-un mod natural. Sunteti pregatiti sa descoperiti orasul Iasi fara retineri? Sper ca raspunsul este da deoarece nu o sa regretati decizia de veni aici, taman in nordul indepartat al Romaniei. 

Pentru a va misca asa cum doriti – in completa libertate – prin maretul oras Iasi, aveti nevoie de o masina. Daca veniti cu trenul si aveti nevoie de o masina in timpul sederii aici, puteti opta pentru o masina de inchiriat. Puteti inchiria o masina cu usurinta de la AutoBoca. Aceasta firma va ofera acces la autoturisme de calitate la preturi bune.

Postări populare de pe acest blog

Targoviste - un oras atemporal

Vlad Tepes, date biografice

N.A.T.O - gestionarea situaţiilor de criză